Novosti

Žera i grupa BOSS razočarani otišli s rođendana!

Karizmatični glazbenik u omiljenim starkama, Dražen Žerić Žera, iznenadio je fanove intrigantnom suradnjom nastalom prema stvarnom događaju.

U suradnji s poznatom splitskom grupom BOSS snimio je pjesmu “Sretan rođendan”, za koju je tekst i glazbu napisao Mladen Kalebić dok su se za aranžman pobrinuli Dragomir Herendić Dragianni i Marsel Benzon.
Novom, emotivnom pjesmom obožavatelje zajedno nagovaraju na romantiku i sanjarenje o voljenoj, ali istodobno nedostižnoj osobi. Žerin prepoznatljiv vokal savršeno se uklopio u pjesmu koja će zasigurno postati rođendanska čestitka neuzvraćenih ljubavi.

Zanimljivoj glazbenoj suradnji, kako su nam otkrili splitski Bossovci, “kumovao” je stvarni događaj i kako to obično biva, slučajni susret.
“Ovaj je duet specifičan jer je nastao slučajnim upoznavanjem Žere i mene u jednom klubu. Kroz razgovor i zezanciju, došli smo na temu, kako treba otpjevati, odnosno čestitati rođendan jednoj curi tu večer! Pjesmu smo od ranije imali spremnu, pustio sam mu demo, što je on, onako na svoj način s osmjehom prepjevao, te se rodila ideja o princezi i naravno duet koji je evo, napokon vani. Nadam se kako će svi uživati u njemu, kao što smo Žera i svi mi uživali stvarajući ga.”, istaknuo je ovom prigodom Jadran Jakovljev, frontmen grupe BOSS.

Kako zvuči, ali i izgleda zajednička rođendanska čestitka grupe BOSS i Žere jednoj princezi, koju je u spotu u režiji Pjerina Ruževića utjelovila Daria Matić, možete čuti i vidjeti na CMC televiziji.

2530 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail