Novosti

Vruća atmosfera i nezaboravni trenuci na zadnjem koncertu Dječaka u Saxu!

Popularni splitski rap trio Dječaci održao je svoj posljednji zajednički nastup u rasprodanom klubu “Sax”.

Obožavatelji su mogli posljednji put uživo čuti njihove najveće hitove, poput pjesama “Struja”, “Lovrinac”, “Bile starke”, “Dalmacija”, ali I manje poznate uratke s početka karijere. Iako sva trojica bilježe uspješne glazbene suradnje izvan Dječaka i dalje naglašavaju važnost koju je ovaj bend imao u izgradnji njihovih karijera.

“Da nije bilo Dječaka radio bih u uredu za malu plaću, bio bih nesretan, bilo bi mi smeće od života. Tako da, sve sam dao u ovaj bend, sve sam utukao, svu volju”, rekao nam je Vojko.

Kako već neko vrijeme ne nastupaju zajedno, publiku I scenu iznenadila je njihova najava posljednjeg zajedničkog koncerta.

“Dobili smo lekciju u psihologiji mase gdje nas svi, sad kad smo kao “prekinuli međusobno”, vole. Do prije dva tjedna nitko nije uopće razmišljao o nama.”, naglasio je Vojko.

“Nakon 100 i tko zna koliko koncerata koje smo zajedno odradili, ne očekujemo ništa. Došli smo tu zabaviti se, zabavit ćemo i ljude. Radili smo to već prije, napravit ćemo to opet večeras. I to je to.”, nadovezao se Ivo.

Dečki ističu da su im vrijeme provedeno radeći zajedno najviše obilježili odlični glazbeni uratci koje su imali priliku zajedno stvoriti.

 “Mislim da smo bili nekakav, po meni, iznadprosječan bend za hrvatsku scenu, ali problem je bio što se radi o tri autora. I kad su tri autora u pitanju onda ne možeš zadržati jednu putanju, nego su tri u pitanju. I to tako jednostavno ide.” nadodao je Vojko.

Obožavatelji će, među ostalim, Dječake sigurno pamtiti po energičnim nastupima I odličnom smislu za humor kao i životnim lekcijama. Stoga, mladim reperima koji se, kao i oni sami prije koju godinu, pokušavaju probiti na hrvatsku rap scenu, Vojko savjetuje da se fokusiraju na refrene, singlove i spotove dok Ivo nadodaje kako je čista i uredna soba ipak ključna za produktivan rad svakog glazbenika.

Autor: Lucija Markić

703 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail