Novosti

Vrhunski glazbenik Roko Vušković ovog četvrtka na glazbenoj poslastici u Saxu!

Publici se već predstavio s nekoliko solo singlova uključujući i aktualni duet s Betom Sudar na pjesmi “Ima boljih”, koji je završio među 10 najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj, a sada će Roko Vušković svoj talent dokazati i na pozornici koja mu je već kao drugi dom.

Naime, multitinstrumentalist Roko već niz godina nastupa na malim i velikim pozornicama, a kao saksofonist pratio je i velikog Nenu Belana. Sa svojim bendom bit će dio programa Kreativni glazbeni kolektiv koji se održava u 21. sezoni Saxa, a prije njega će nastupiti Marko Vucković trio! Koncert će se održati u četvrtak, 24. listopada, a ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna mogu se kupiti tijekom radnog vremena kluba. Na ulazu će koštati 30 kuna.

Protekle dvije godine Roko je ostvario suradnju s cijenjenim producentom i autorom Predragom Martinjakom Peggyjem. Visokoškolovani je vokalist i magistar saksofona, završio je Muzičku akademiju u Zagrebu te osim spomenutog svira još četiri instrumenta, gitaru, klavir, bass gitaru i bubnjeve. Svakako je njegov talent za glazbu neosporiv te je pogotovo novim singlom podigao letvicu za nekoliko mjesta više.

Foto: Mare Milin

639 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail