Top novosti

Vojko V rap izvođač godine, a Rezerve najbolji debitanti na prvim Rock&Off nagradama

Odlična atmosfera, brojni glazbenici, predstavnici medija i kolege sinoć su u Tvornici kulture obilježili dodjelu prvih Rock&Off nagrada.

 64 novinara i medijska djelatnika iz 40 različitih vrsta medija koji aktivno prate i usmjeravaju domaću glazbu predlagali su u devet kategorija i u konačnici odabrali najbolje što domaća glazbena produkcija nudi. Od čak četiri nominacije Vojko Vje odnio pobjedu u kategoriji Rap&Off za rap izvođača godine te je po izboru publike nadmoćno izabran za izvođača godine dok su Rezerve pobjedu odnijele u kategoriji Veliki prasak za najboljeg novog izvođača.

Vojku je također pripala čast da s pjesmom “Kako to” otvori večer dok su Rezerve šarmirale s pjesmom “Madona”. Sjajna je godina iza repera i producenta Vojka Vrućine i rock ‘n’ roll romantičara Rezervi. Njihovi albumi “Vojko” i “Ravno u zamku” završili su u užem izboru svih relevantnih regionalnih top listi najboljih albuma i nitko se nije pitao “Kako to” jer su ovi momci to u potpunosti zaslužili. Vojko će bez sumnje obilježiti i 2019. godinu, a pred Rezervama je također izazovna godina u kojoj će sigurno opravdati status najboljeg novog benda na sceni.

Foto: Goran Berović

Album “Vojko” po cijeni od 79 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima CroatiaRecordsa te na sljedećim linkovima:
Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=972197
iTunes: https://itunes.apple.com/ca/album/vojko/1377173775
Deezer: https://www.deezer.com/hr/album/62300282
Spotify: https://open.spotify.com/album/1A5y695OOwV4WjTBDOqxMH

Album “Ravno u zamku” po cijeni od 79 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:
Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=979170
Deezer: https://www.deezer.com/en/album/64782782
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/ravno-u-zamku/1391804220
Spotify: https://open.spotify.com/album/0WpT8kdR0dX6khXiYzjpVf

835 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail