Top novosti

U Žera baru sve je bilo u znaku “Nocturna”

Novi studijski album Crvene jabuke “Nocturno” jučer je i službeno predstavljen i to u Žera baru u Zagrebu. Pred okupljenim medijima, brojnim prijateljima te suradnicima Žera je poput pravog domaćina bio zadužen za dobru atmosferu, a zajedno sa suprugom Barbarom posebno se potrudio i okobožićnih dekoracija. Najavljen s dva singla, “Čuj to” i “Berlin”, novi studijski album “Nocturno” bio je najprodavaniji domaći album prošli tjedan što pokazuje da se radi o još jednom sjajnom diskografskom djelu naše najpopularnije pop grupe u regiji. Petnaest novih pjesama i naslovna “Nocturno” snimljena u akustičnoj i električnoj verziji dokaz su da Crvena jabuka, osim pretrpanog koncertnog rasporeda, ne posustaje ni u diskografskom smislu.

“Crvena jabuka je bend koji je posvećen albumima. Naravno da objavimo koji singl prije samog albuma, ali za nas je album kompletna priča. To je kao da pročitaš jedno poglavlje, a ne cijelu knjigu. Tako je bilo oduvijek pa ćemo tako i nastaviti s našom dugogodišnjom kućom Croatia Records, naglasio je Žera.
Uz Žeru, album su predstavili Mirko Šenkovski Geronimo, autor većine pjesma na albumu i Dragomir Herendić Dragianni koji uz Geronima potpisuje i produkciju cijelog albuma. Osim svojim prepoznatljivim vokalom, Žera je na svakoj pjesmi dao svoj pečat i kao koautor aranžmana uz Geronima i Dragiannija.

Predstavljanju albuma prisustvovali su i Žerini prijatelji i suradnicidirektor Croatia Recordsa Želimir BabogredacMiroslav Pilj, autor nekoliko pjesama na novom albumu, pjevač Alen Islamović, poznati skladatelj Branimir Mihaljević sa suprugom i sve uspješnijom redateljicom spotova Sandrom Mihaljević, jedan od najboljih domaćih fotografa Damir Hoyka i mnogi drugi. Posebno iznenađenje večeri bila je ogromna torta s velikom crvenom jabukom na vrhu.

Osim zagrebačke promocije, album “Nocturno” prošlog je tjedna predstavljen i u Beogradu, a već u ponedjeljak, 17. prosinca bit će predstavljen i u Sarajevu.
Crvena jabuka imala je zaista uspješnu 2018. godinu, ali i iduća će biti u njihovom znaku jer tada kreće velika koncertna turneja na radost svih njihovih obožavatelja!

Foto: Marko Šolić

Novi album Crvene jabuke, “Nocturno”, možete kupiti po cijeni od 99 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=999028
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1445147593
Amazon: https://www.amazon.com/Nocturno-Crvena-Jabuka/dp/B07L156BRB
Spotify: https://open.spotify.com/album/6aEpXfTwHn4mUWLuq4CiQF
Deezer: https://www.deezer.com/en/album/79487392

1847 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail