Novosti

U prodaji dvostruki CD s pjesmama sudionika 4. izdanja Slavonija festa CMC 200 2019.

Po četvrti put u Slavonskom Brodu bit će održan Slavonija fest CMC 200 koji će i ove godine okupiti neka od najvećih imena regionalne glazbene scene, kao i mlade bendove koji će se po prvi put popeti na festivalsku pozornicu. 

Mile Kekin, Who See, Mnogi Drugi, the Karambol, BluVinil, Cloud 68, Dusty Hats, Dejan Cukić i Spori Ritam i KIT Karson nastupaju u petak 30. kolovoza na Rock maratonu, a Prljavo Kazalište, Davorin i Bogovići, Kiki Lesendrić i Piloti, Helem nejse, Adastra, Flyer, Fluentes, Bang Bang, Ante Cash, Krle i inspektori i Komuna u subotu, 31. kolovoza na glavnoj festivalskoj večeri. Svi oni nalaze se i na dvostrukoj kompilaciji 4. Slavonija festa CMC 200.

Osim dvije glazbene večeri, organizatori CMC festivala, CMC televizija u partnerstvu s Gradom Slavonskim Brodom i Turističkom zajednicom grada, pripremit će i niz popratnih sadržaja tako da će Slavonski Brod na nekoliko dana odisati festivalskom atmosferom. A kako bi se najbolje pripremili za dvodnevni provod u Slavonskom Brodu Croatia Records je pripremila dvostruki CD s ukupno 25 pjesama.

Novo izdanje “Slavonija fest CMC 200 2019” možete kupiti po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

570 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail