Novosti

Stefany donosi “Najbolji” singl u novome stilu!

Stefany se mnogi sjećaju iz glazbenog showa The Vioce u kojem je predstavila svoje vokalne sposobnosti. Ova dvadesetjednogodišnja studentica ekonomije iz Krika, sa završenom osnovnom i srednjom glazbenom školom, nije stala nakon showa već se ozbiljno prihvatila izvođačke karijere te objavila tri singla“Znam te”“Ti, još uvijek” i “Zaustavi taj dan”.
Iako smo je upoznali kroz zvuk pop balada, Stefany je odlučila napraviti stilski zaokret u moderni elektro pop i odvažno krenuti drugačijim glazbenim stilom u kakvom je do sada nismo imali prilike čuti.

“Najbolji” je naslov njezine nove pjesme za koju glazbu potpisuje Ines Prajo, stihove Arijana Kunštek, a aranžman Ivan Popeskić.
“Pjesma govori o ljubavi, ali i o izazovima novoga, modernoga svijeta i vremena u kojem svi moramo biti izvrsni i najbolji bez obzira na intimni život pojedinca i probleme koje mu izazovi predstavljaju”, rekla je Stefany o novoj pjesmi te dodala: „Ovaj četvrti singl je stilski drugačiji od mojih dosadašnjih pjesama. Pomaknuli smo se u zvuku i produkciji, uveli kombinaciju elektronskog i live zvuka jer nas vesele izazovi. I dalje ću nastaviti ovim modernijim glazbenim pristupom u kojem sam se potpuno pronašla.” – rekla je Stefany.

Režiju spota, komplementarnog s modernom produkcijom pjesme, potpisuje provjereni redatelj Dario Lepoglavec.

1487 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail