Novosti

“Složna obitelj” novi je lutkarski mjuzikl splitske “Produkcije Z”

Splitska “Produkcija Z” predvođena cijenjenim skladateljem i producentom Ivom Lesićem  predstavlja novi lutkarski mjuzikl za djecu “Složna obitelj”.

U čak 15. mjuziklu koju potpisuje “Produkcija Z” djeci je predstavljena obitelj, kao osnovna i najvažnija cjelina njihovog odrastanja, sazrijevanja i života. Obitelj kao ishodište ljubavi, brige, dobrote i zajedništva, u “Složnoj obitelji” dolazi u iskušenja pojavom čarobnjaka Zlika, ali u konačnici sloga pobijeđuje sve nedaće. Priča o mami, tati, Kreši i Tihani predstavljena je kroz 15 simpatičnih songova, među kojima je završni, “Obitelj meni je sve” glavna poanta priče.

Skladatelj Ivo Lesić četvrti je put zaredom kompletni autor glazbe, priče i produkcije, Luči Vidanović bila je zadužena za scenografiju i lutke, dok su svoje glasove priči podarili Brankica Jovanovski, Ivo Lesić jr, Filip Lesić i Hajdi Lesić. Mjuzikl je snimljen u Splitu ove godine te iz svog matičnog grada kreće u vrtiće i osnovne škole gdje će biti prikazivan tijekom školske godine.

Produkcija Z vodeće je dječje kazalište u Hrvatskoj po broju izvedbi predstava već petu godinu zaredom. U tom razdoblju Croatia Records objavila je nekolicinu mjuzikla na nosaču zvuka među kojima su “Prometna priča”, “Lijepo putovanje Lijepom našom”, “Dobro se dobrim vraća”, “Pravi prijatelj” i druge.

Album “Složna obitelj” možete kupiti po cijeni od 59 kuna u prodavaonicama Croatia Recordsa i svim drugim prodajnim mjestima u Hrvatskoj te na sljedećim linkovima:

3136 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail