buy pre written articles argument essay help see method for writing an essay how to publish research papers teaching philosophy essay

Top novosti

Slovenski duo Maraaya sa CMC festivala izravno u radijski eter s pjesmom “Besplatno”

Maraaya je duo iz Slovenije kojeg čine Marjetka (pjevačica i tekstopisac) i Raay(DJ, producent i tekstopisac). Od početka djelovanja do danas postali su najuspješniji slovenski glazbeni duo s najviše Top 10 i broj jedan hitovana službenim nacionalnim top listama. Iz godine u godinu pratili su svjetsku produkciju koja je privukla mlađe ljubitelje EDM zvuka, a isto je tako i snajnovijom pjesmom “Besplatno” s kojom su se predstavili na CMC festivalu u Vodicama. To je bio njihov treći nastup na najvrućoj ljetnoj pozornici, ovoga puta s pjesmom koja ima snažnu priču o vrijednostima, današnjem životu, nedostatku empatije te o tome kako konstantno zaboravljamo da su najbolje stvari koje nekome znače – besplatne.
“Pjesma je produkcijski vrlo karakteristična i melodijski dosta široka, ali ujedno i svježa, radiofonična poput prošle dvije koje su predstavljene na CMC festivalu”, kaže Maraaya.

Slovenski duo je u ovoj emocionalnoj pjesmi ponovno u fokus stavio prepoznatljiv Marjetkin vokal, ali i Raayovu produkciju koja je uvijek posebna i nosi težinu cijele pjesme.

824 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail