Top novosti

“Ono malo sreće” Zdravka Čolića proglašen najboljim albumom 2018. godine!

Najveća regionalna glazbena zvijezda Zdravko Čolić dobila je još jedno veliko priznanje za cijenjeni album “Ono malo sreće”.

Portal “Eurovision on top”, koji okuplja na jednom mjestu obožavatelje Eurovizije, proglasio je upravo Čolin album za najbolji u 2018. godini. Priznanje je tim veće što dolazi od glasova posjetitelja portala, a Zdravko Čolić već desetljećima ima poseban i jedinstven odnos sa svojim obožavateljima. Prvo veliko zajedničko izdanje dviju najvećih diskografskih kuća naših prostora, Croatia Recordsa i PGP RTS-a, nakon objavljivanja mjesecima nije silazilo s top lista prodaje, a u travnju je isti portal “Eurovision on top” ovaj album stavio na prvo mjesto najprodavanijih izdanja u Europi.
“Album godine je klasično djelo koje se smatra remek-djelom, a svaki obožavatelj Eurosonga trebao bi ga imati na svojoj polici”, stoji u obrazloženju portala.

Svakako treba spomenuti kako je Zdravko Čolić u konkurenciji za album godine uvjerljivo pobijedio ostavivši daleko iza sebe druge konkurente, pa tako nakon njegovih 41% glasova drugo mjesto drži Talijan Marco Mengoni (23%), treći je Poljak Michał Szpak (22%), a četvrta pobjednica Eurosonga, Austrijanka Conchita Wurst (9%).
Osim ove kategorije Čola je bio nominiran i za pjesmu godine sa svojim velikim hitom “Tebe čuvam za kraj”, te je u konačnici glasovima publike osvojio drugo mjesto.

Zdravka Čolića možete pratiti na službenoj Instagram stanici:
https://www.instagram.com/zdravkocolicofficial

Album “Ono malo sreće” možete kupiti po cijeni od 99 kuna u svim boljim CD shopovima u Hrvatskoj i regiji te na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=961432 
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1322405255 
Amazon: https://amazon.com/dp/B0788Q7VYY
Deezer: https://deezer.com/hr/album/53078812
Google Play: https://bit.ly/2S01rl6
Spotify: https://open.spotify.com/album/7gkWVzOtgRDvdz6rWpZMnY

2409 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail