Novosti

Novo ime na glazbenoj sceni Damir Brandić u prvom singlu “Miris snova”

Hrvatska glazbena scena bogatija je za još jedno ime, Damira Brandića, koji je svjestan svojih vokalnih sposobnosti uplovio u glazbenu luku predstavivši singl “Miris snova”. Rezultat je to suradnje dvojice odvjetnika, Emira Kulenovića i Antuna Zanettija, koji su uz producenta i aranžera Aleksandra Valenčića iznjedrili potencijalni radijski hit. Nježnom i sanjivom interpretacijom Damir Brandić udahnuo je život pjesmi s kojom će se poistovjetiti svi oni koji su barem jednom voljeli. Redatelj Kristijan Burlović sjajno je prikazao priču o nesretnoj ljubavi, a osim Damira u spotu se pojavljuju glumci Ena Dellabernardina i Mateo Kliba.

Damir Brandić odrastao je uz oca glazbenika, a s vremenom mu je postalo jasno kako će život posvetiti isključivo glazbi koja mu, kako sam kaže, “život znači”. Svoju vokalnu interpretaciju temelji na glazbi legendarnog Kornelija Kovača, jednog od najvećih glazbenika naših prostora i osnivača legendarne Korni grupe.
“Miris snova” prva je pjesma kojom se Damir predstavlja široj javnosti, a mnogi će se, zasigurno, pronaći u toplini njegovog glasa.

2030 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail