Novosti

Kompilacija „CMC Festival Vodice 2018“ najprodavanije izdanje tjedna

Kompilacija netom završenog festivala u Vodicama „CMC Festival Vodice 2018“ u izdanju Croatia Recordsa nakon prošlotjednog trećeg mjesta stigla je na sam vrh službene top liste prodaje albuma.

Za dvije pozicije napredovao je i novi album grupe Colonia „Nova era“ koji se ovoga puta nalazi na drugom mjestu.  Još jedno festivalsko izdanje dvostruki album “40 velikih hitova CMC festival – The best of 2008. – 2018.” stigao je na četvrto mjesto liste. Izbor od 40 pjesama koje su se našle na ovom dvostrukom albumu hitovi su izvedeni na CMC festivalima od 2008. godine, završno s pjesmama koje su izvedene na Velikoj vodičkoj pozornici 9. lipnja ove godine.

Prvi CD otvara “Ja po kafanama”, veliki hit Željka Bebeka, a drugi CD “Nirvana” Jelene Rozge. Osim Bebeka i Rozge na kompilaciji se nalaze i Grdovićev “Crveni Ferrari”, “Volim barabu” Danijele Martinović, “Žena, a ne broj” Magazina, “Majske kiše” Teške industrije i neprežaljenog Kemala Montena, “Svijet oko nas” dive Josipe Lisac, “Ne lomi mi srce” Maje Šuput, “Guštan” Tončija i Madre Badesse, “Bezimeni” Mije Dimšić i drugi.

636 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail