Novosti

Klapa Munita raznježila publiku odličnim novim singlom “Svako lito”

Zadarska klapa Munita predstavlja novu pjesmu pod nazivom “Svako lito” za koju tekst i glazbu i ovoga puta potpisuje član klape Vjekoslav Šuljić.

Glazbeni aranžman klapa je povjerila sjajnom Ivanu Popeskiću koji potpisuje aranžmane mnogih hit pjesama hrvatskih estradnih zvijezda.

“Svako lito” nostalgična je priča o propuštenoj, ali nikad prežaljenoj ljubavi, donesena kroz moderniji i za klape pomalo netipičan glazbeni izričaj, a Munita će se s njom predstaviti u natjecateljskoj večeri festivala “Večeri dalmatinske pisme” u Kaštelima. Video spot djelo je zadarskih kreativnih snaga – redatelj je Marko Lokas, a uz članove klape, u spotu nastupaju članice Zadarskog plesnog ansambla u koreografiji Sanje Petrovski. Plesačice su nastupile u haljinama iz kolekcije “Glas veza”, koje su izradile talentirane učenice završnih razreda Škole primjenjene umjetnosti i dizajna Zadar pod mentorstvom Marijane Vukić Perović.

“Zadarsku priču” upotpunila je lokacija na kojoj je sniman veći dio spota – pozornica Kazališta lutaka Zadar koju je klapi ljubazno ustupila ravnateljica Iris Pavić Tumpa. Klapa Munita ponosi se plodonosnom suradnjom sa mladim zadarskim umjetnicima koji su spotu dali posebnu dimenziju.

Redatelj Lokas u spotu je iskoristio neke od najatraktivnijih lokacija našeg rodnog Zadra, a snimano je i kod crkve Sv. Vida u obližnjoj Privlaci.

U klapi Munita pjevaju: Hrvoje Rančić – prvi tenor, Marko Žorž – drugi tenor, Vjekoslav Šuljić – bariton, Marko Vidučić – prvi bas i Matej Sikirić – drugi bas.

Klapu Munita pratite na: https://www.facebook.com/klapa.munita/

 

254 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail