Novosti

“Kako se ostaje?” – pita se Andrea Granat

Mlada i talentirana glazbenica iz Našica Andrea Granat predstavlja novi singl i spot “Kako se ostaje?”. Iza nje je već nekoliko singlova poput “Iluzija” i “Samo moj”, a Andrea se može pohvaliti radom s iskusnim kolegama poput Pamele Ramljak i Marijana Gudelja.

Iza novog singla stoji autorica Andrea Čubrić koja je napisala tekst i glazbu, a upravo je ona još jedna starija kolegica koja u Andreji vidi veliki potencijal:
“Uvijek me posebno vesele mladi talentirani ljudi, koji su okrenuti modernijoj produkciji i zvuku. Andrea Granat je jedna od tih izvođača i ovoj je pjesmi dala posebnu emociju i šarm. Drago mi je da smo se jedna drugoj dogodile i veselim se raditi s njom u budućnosti!”

Prekretnicom u karijeri Andrea Granat smatra potpisivanje ugovora za Croatia Records za koju je objavila prethodni singl “Samo moj” s kojom je krenula ozbiljnije pristupati svojoj diskografiji.
“Sretna sam što sam pronašla ekipu s kojom se savršeno razumijem i dijelim iste vizije. Tako smo ovaj zajednički glazbeni put odlučili započeti lijepom, emotivnom baladom. Iako je pjesma modernijeg zvuka, ‘Kako se ostaje?’ pitanje je koje smo si svi postavili barem jednom u životu i zato sam sigurna da će se u njoj pronaći veliki broj slušatelja svih generacija”, rekla je Andrea Granat.

Dvije talentirane glazbenice istog imena zasigurno su dobitna kombinacija , a njihova prva suradnja već je urodila pozitivnim kritikama. Za režiju video spota Andrea je odabrala ekipu iz osječkog Cinematica, redatelja Josipa Grizbahera i art direktora Ivana Grizbahera s kojima je radila i prethodni spot.

1074 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail