Novosti

Juraj Galina s pjesmom “Čardaš moje garave” osvojio Grand Prix 17. Međimurskog festivala

Juraj Galina i skladba “Čardaš moje garave” osvojili su Grand Prix 17. Međimurskog festivala “Ljubo Kuntarić” i nagradu za najbolji scenski nastup i aranžman!

Tekst za pjesmu napisao je Leonard Baksa Čeči dok je glazba i aranžman djelo Tonija Eterovića koji potpisuje i produkciju.
“Pjesma, koju je na violini “začinio” virtuoz Dejan Nikolić iz Sombora, govori o ljubavi prema prekrasnoj crnokosoj Mađarici te je stilski drugačija od onog na što je moja publika navikla”, kaže Juraj te dodaje da su mu se na pozornici pridružili profesionalni plesači iz plesnog studija “D&D” iz Varaždina, Branka Bartol i Davor Marčetić.

“Drago mi je što sam ove godine dobio pozivnicu organizacijskog festivalskog odbora jer me za festival u Čakovcu vežu lijepe glazbene uspomene”, rekao je Galina te najavio uskoro snimanje spota na prekrasnim lokacijama rijeka Mure i Drave u Međimurju.
Snimku festivala gledatelji diljem Hrvatske moći će pogledati uskoro i na HTV-u. Sve skladbe objavljene su i na kompilacijskom nosaču zvuka u izdanju Croatia Recordsa.

1418 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail