Novosti

Ivano za novi singl “Zadnja pjesma” ostvario suradnju s hitmejkerima Mirom Buljanom i Nenadom Ninčevićem

Iza Ivana je nekoliko singlova s kojima se premijerno predstavio hrvatskoj publici, a sada najavljuje glazbeni zaokret i početak suradnje s hitmejkerima Mirom Buljanom i Nenadom Ninčevićem koji stoje iza glazbe, odnosno teksta njegovog novog singla.

„Zadnju pjesmu“ aranžirali su Franjo Valentić i Dejan Parmak koji potpisuju i glazbenu produkciju.

Videospot za novi singl sniman je dvije noći na Gornjem gradu i u Red Apple Pubu te je ekipa okupljena oko spota unatoč velikoj hladnoći uživala u svakom trenutku snimanja. Akustične i električne gitare u pjesmi je svirao Boris Duginovački Zamba, Miro Buljan je programirao brass dionice, pjesmu je masterirao Dragutin Smokrović Smokva, dok su cijelu priču upotpunili pratećim vokalim Jadranka Krištof i Dragan brnas Fudo.

Spot možete  pogledati na Ivanovom službenom YouTube kanalu:

„Veseli me što je baš na moj rođendan objavljena nova pjesma nakon stanke od 10 mjeseci tijekom koje sam se posvetio školovanju i upisivanju na fakultet. Ujedno se veselim suradnji s novima autorskim timom na čelu s Nenadom Ninčevićem“, rekao je Ivano.

Prekrasna melodija za koju možemo reći da ima i blagdansko ozračje sigurno će doći do srca publike u ovom najradosnijem mjesecu u godini. I kako kaže ljubavni i zavodljivi tekst Nenada Ninčevića koji osvaja na prvo slušanje:

„Negdje me čeka mjesto i zadnja stanica

Ako me čeka neka je s tobom jedina“

846 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail