Top novosti

Hladno pivo “Jednim osmijehom” najavljuje live album!

Hladno pivo, jedan od naših najboljih bendova, priču kojom obilježavaju 30 godina karijere zaključit će objavom live albuma.

Snimka njihovog velikog koncerta iz Doma sportova održanog 3. ožujka naći će se na bogato opremljenom dvostrukom CD i Blu-ray izdanju “30 godina · Greatest Hits · Live”.

“Jednim osmijehom”, pjesma s kultnog albuma “Šamar”, odabrana je kao savršena najava izdanja na kojem će se naći 32 hita od kojih ćemo izdvojiti samo neke: “Samo za taj osjećaj”, “Nije sve tako sivo”, “Ezoterija”, “Pitala si me”, “Zimmer Frei” i “Politika”, a u prodaji će se naći u svim bolje opremljenim CD shopovima diljem Hrvatske i regije od petka, 7. prosinca.

“Ova snimka je u stvari audio-vizualna pripovijetka o grupici ljudi i njihovim poklonicima, pripovijetka stisnuta u dva i kusur sata energije, emocija, zajebancije i guštanja. Nemoguće je prenijeti cijelu atmosferu s koncerta na ekran i zvučnike, no mi mislimo da nam je to dijelom uspjelo”, napisao je Zoki u predgovoru za knjižicu izdanja.

“30 godina · Greatest Hits · Live” od danas je dostupan ekskluzivno na Deezeru, a uskoro i na ostalim digitalnim platformama. Prednarudžbe fizičkog izdanja već su dostupne u webshopu Croatia Recordsa:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=999922
Deezer: https://www.deezer.com/en/album/80457552
Preuzimanje pjesme: http://singlovi.crorec.hr
YouTube link: https://www.youtube.com/watch?v=DwaCHp595Zc

Foto: Goran Berović

397 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail