Novosti

Grupa Babylon novim singlom i spotom poručuje kako se “Za ljubav život daje”

Vukovarsko-osječki sastav Babylon nakon duže autorske pauze predstavlja novi singl pod nazivom “Za ljubav se život daje”.

Riječ je o ljubavnoj pjesmi zaraznog i lako pamtljivog refrena kojom će bend pokušati ponoviti uspjeh njihovog najpoznatijeg singla “Hej, ljubavi”. Autor glazbe i teksta je pjevač i gitarist Željko Gurka koji uz Marija Rakušića potpisuje i aranžman, dok je mix i mastering radio poznati hrvatski autor i producent Boris ĐurđevićSpot je sniman u gradu Vukovaru, a redatelj Marko Džavić slikom je vjerno dočarao atmosferu pjesme. Uz Željka, bend čine Ranko Šlibar za bubnjevima, Tomislav Jambrešić za klavijaturma i Marjan Bonus na bas gitari.

Grupa Babylon djeluje od 2006.godine, a nastala je kao težnja za formiranjem kvalitetnog komercijalnog i autorskog benda sa širokim repertoarom koji pokriva domaće i strane pjesme. Profesionalan pristup poslu, kvalitetno odrađeni nastupi i zadovoljna publika vrlo brzo rezultiraju rastom popularnosti benda i sve većeg angažmana u Hrvatskoj i regiji. Od samih početaka bend snima autorske skladbe koje pronalaze put do slušatelja, a s pjesmom “Za dan ili dva” izvedenu na požeškom festivalu 2010. godine osvajaju brojne radijske top ljestvice.

602 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail