Novosti

Goranu Bari & Majkama dodijeljena nagrada Music Puba za najbolji album godine!

Drugi ponedjeljak zaredom emisija “Music Pub Zlatka Turkalja”, koja se emitira na Drugom programu Hrvatskog radija, dodijelila je godišnje nagrade za najbolja glazbena izdanja, pojedince i grupe u 2018. godini.

Ova najdugovječnija domaća glazbena nagrada otišla je i u ruke Goranu Bari & Majkama za “Nuspojave”, najbolji album godine.
“Zaista sam iznenađen. Nisam ovo očekivao. Hvala ti. Malo sam zatečen. Volim nagrade, ne mogu se folirati”, rekao je Goran Bare nakon što mu je Zlatko Turkalj Turki uručio nagradu u nazočnosti kreativne direktorice Croatia Recordsa Nikoline Mazalin i menadžera Igora Bolteka.

Bare se prisjetio i snimanja albuma “Nuspojave” u slovenskom RSL studiju gdje je nastao po mnogima najbolji rock album godine:
“To mi je trenutno nešto najljepše. Prije su mi to bili koncerti, ali kako sam ih imao mnogo, našao sam veći izazov u studiju”
Otkrio je i da će na sljedećem albumu biti opet nešto novo i drugačije, a što će njegova mnogobrojna publika zasigurno dočekati s oduševljenjem.

Podsjećamo, sedam dana ranije nagradu Music Pub dobili su Vanna za pjevačicu godine (nagrada “Tereza Kesovija”) i Parni valjak za grupu godine.

Foto: Music Pub Zlatka Turkalja Turkija

Album “Nuspojave” Gorana Bare & Majki možete kupiti po cijeni od 99 kuna (CD) i 130 kuna (2LP) na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop: 
CD https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=970188
LP https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=983109
Amazon:
CD https://www.amazon.com/dp/B07BSDDQYC
LP https://www.amazon.com/dp/B07F9W67XV
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1365611590
Spotify: https://open.spotify.com/album/41Sm2v3j8RTScZgKDzQVch
Deezer: https://www.deezer.com/hr/album/60156042

421 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail