Top novosti

Berny, Taz Soldo i DJ Suvy poručuju uoči CMC festivala u Vodicama – “Aj’ ća”!

Nakon nekoliko uspješnih suradnji na singlovima kao što su “Udala se nikad nije” i “Sad ti kažem zbogom” Berny & Taz Soldo vraćaju se na glazbenu pozornicu novim singlom “Aj’ ća”. Ovoga puta na pjesmi im se pridružio i DJ Suvy koji je već ranije također surađivao s Bernyjem. Glazbu potpisuju Berny i Ivan Jelić, tekstBerny i Taz Soldo, dok je aranžman radio Ivan Jelić.
Video spot za pjesmu “Aj’ ća” sniman je na mnogim lokacijama u Makarskoj i Tučepima, a za isti je bila zadužena ekipa V.R.H. Produkcije iz Tučepa (Joshua Macks & Žanamari Perčić).

S pjesmom će se Berny, Taz Soldo i DJ Suvy predstaviti na ovogodišnjem 11. izdanju CMC festivala u Vodicama.
“CMC festival bio je odlična prilika da ponovno udružimo snage na novoj pjesmi. Zanimljivo je to da je pjesma nastala prilikom povratka s prošlogodišnjeg izdanja festivala negdje na putu prema Zagrebu. Demo koji sam tih dana preslušavao u autu na prvu se svidio Tazu koji je odmah predložio da to bude pjesma s kojom ćemo se predstaviti ove godine. Stvar je totalno ljetna, vjerujem kako će se već na prvo slušanje svidjeti i publici. Za video smo odabrali odličnu V.R.H. Productions ekipu koja se pokazala kao odličan odabir! Nismo si bili dovoljni sami, pa smo u pomoć pozvali još jednog Bernyja i još jednog Taza!”, rekao je Berny.

689 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail