Novosti

40 velikih hitova za 10 godina CMC festivala!

U prodaji je dvostruki album “40 velikih hitova CMC festival – The best of 2008. – 2018.”. Izbor od 40 pjesama koje su se našle na ovom dvostrukom albumu hitovi su izvedeni na CMC festivalima od 2008. godine, završno s pjesmama koje će biti izvedene na Velikoj vodičkoj pozornici 9. lipnja 2018. 

CMC festival najveći je i najpopularniji glazbeni festival koji okuplja najznačajnija domaća i regionalna glazbena imena. Kroz deset izdanja festivala, stotine tisuća posjetitelja i sjajne nastupe koje ćemo dugo pamtiti, CMC festival se pozicionirao kao jedan od najvažnijih glazbenih događaja u Hrvatskoj za glazbenike, medije i partnere festivala, posebice Grad Vodice, s kojima je, pred deseto izdanje festivala potpisan novi četverogodišnji ugovor.

Prvi CD otvara “Ja po kafanama”, veliki hit Željka Bebeka, a drugi CD “Nirvana” Jelene Rozge. Osim Bebeka i Rozge na kompilaciji se nalaze i Dražen Zečić s hitom “Sokole”, Grdovićev “Crveni Ferrari”, “Volim barabu” Danijele Martinović, “Žena, a ne broj” Magazina, “Majske kiše” Teške industrije i neprežaljenog Kemala Montena, “Svijet oko nas” dive Josipe Lisac, “Zalutali pogled” Tomislava Bralića i klape Intrade, Jolina “Ja ti mogu biti tata”, “Ne lomi mi srce” Maje Šuput, “Guštan” Tončija i Madre Badesse te “Bezimeni” Mije Dimšić, trenutno najveće glazbene zvijezde.

Edicija “40 velikih hitova” jedna je od najpopularnijih iz kataloga Croatia Recordsa, a 40 velikih hitova kroz deset godina CMC festivala sigurno će polučiti sjajan uspjeh kod publike.

Dvostruki album po cijeni od 79 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop
iTunes
Amazon
Deezer
Spotify

912 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail