Top novosti

18-godišnji pjevač Edi zatvara vrata prošlosti i kreće na blistavo glazbeno putovanje!

Edi je novi pjevač na hrvatskoj glazbenoj sceni kojemu se prognozira iznimno uspješna karijera. Već je sad prihvaćen od strane publike jer osim svojeg nevjerojatnog glasa i srca, iako tek u 18. godini života, ima jedna zatvorena vrata svoje prošlosti. Pjevač grupe Adastra Jeronim Marić već 10 godina s Udrugom Zvuk svjetlosti organizira koncerte i priredbe protiv nasilja među mladima diljem Hrvatske. Jedna od tih priredbi je bio i talent show “Talentom protiv nasilja” u Domu za odgoj djece i mladih u Dugavama koji je održan 20. travnja 2018. pod pokroviteljstvom Ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba.

Njegova prva pjesma i spot “Miljama daleko” upravo je objavljena i vjerujemo da je to početak jedne velike karijere. Stihove, glazbu, aranžman i spot potpisuje Jeronim koji je ujedno pjesmu, troškove snimanja i produciranja donirao Ediju.

Nakon što je pjesma bila predstavljena Croatia Recordsu, Edi je potpisao petogodišnji ekskluzivni izvođački ugovor za dva albuma. Sada ponosno korača prema naprijed s visoko uzdignutom glavom te zaslužuje podršku velikog broja slušatelja, ne samo zbog ove teške životne priče nego i izvrsnog glazbenog talenta koji se osjeti već u prvom singlu. Edi se protekle subote predstavio i na Slavonija festu CMC 200 u Slavonskom Brodu gdje je zajedno s Adastrom na pozornici izveo pjesmu “Miljama daleko”.

622 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail