Hari Rončević jedan je od najzanimljivijih i najautentičnijih autora pjevača koje je Split dao devedesetih godina.

Široj javnosti prvi se put predstavio 1994. na “Melodijama Hrvatskog Jadrana”, kada je za svoju pjesmu “Getanin” osvojio 1. nagradu struke, ali i simpatije publike (3. nagrada). Nakon uspjeha “Getanina”, iste godine Hari izdaje i svoj album prvijenac “Buntovnik s razlogom”, potvrđujući njime svoj osebujni glazbeni izričaj i angažirani način interpretacije tema sa društvene margine.

U prepoznatljivom autorskom raspoloženju, nastaju i slijedeća dva albuma “Žigolo” i “Mulac”, da bi album “Još tvog je poljupca” obilježio svojevrsni preokret u Harijevom glazbenom stvaralaštvu. Naslovljen po nagrađenoj skladbi sa “Zadarfesta”, ovaj album donosi smirenije glazbene linije, a Harijev pjesnički talent još jednom dolazi do punog izražaja.

Nakon kompilacije “Harijevih 16”, koja je obuhvatila najbolja dotadašnja ostvarenja, slijede albumi “Dok si uz mene”, koncertni album “Hari u HNK”, još uvijek aktualni studijski album “Jučer, danas…?”, i kompilacija “Balade-the best of”.

Na posljednja tri albuma nalazi se i niz nagrađivanih pjesama sa različitih festivala na kojima je Hari tijekom posljednjih godina nastupao (“MHJ”, “Splitski festival”, “Zadarfest”, i dr.).

Tijekom cjelokupne glazbene karijere Hari je često surađivao i sa ostalim hrvatskim pjevačima, pa su se tako sa njegovim skladbama publici predstavili Vesna Ivić, Saša Jakelić, Trio gušt, Oliver Dragojević, Doris Dragović i mnogi drugi.
Službene stranice:
www.harironcevic.com

Novosti

Nije pronađena nijedna objava vezana uz izvođača. ..

Press Photo

Galerija

Video spotovi

Naslov pjesme Ime Izvođača
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail