Top novosti

Vojko V rasprodao Dom sportova i opravdao status najveće hip-hop zvijezde

Nepunih šest mjeseci nakon objavljivanja albuma prvijenca “Vojko”, zagrebački Dom sportova pomeo je val Vrućine!

Jedan od najboljih i najpopularnijih repera u regiji, Vojko Vrućina, na velika je vrata stupio na zagrebački asfalt. U petak, 12. listopada više od 3 500 ljudi svjedočili su potvrdi Vojkovog fenomena. Imena njegovih pjesama postali su memovi i dio urbanog slenga koji nadilazi granice, nominalno rečeno supkulture iz koje proizlaze. Šarolika publika svih generacija naizust je znala stihove Vojkovih pjesama – „Ne može”, „Zovi čovika”, „Kako to” i „Pasta italiana” izazvale su erupciju oduševljenja.

Vojko je na svom velikom zagrebačkom koncertu izveo sve pjesme s albuma prvijenca, uz naravno neizostavne hitove Dječaka i Kiše metaka, kao i pjesmu “Kuje i laseri”. Redale su se tako “Swaguša” na kojoj mu se pridružio Damir Kedžo i oduševio svojim reperskim sposobnostima, “Narodna” sa Shamsom 69 iz Brkova, “Meko sranje”, “Namazan u Kocki” na kojoj su mu se pridružili High5 koji su i nastupili kao predgrupa. Najbolji trenutak večeri je stupanje na pozornicu Tončija Huljića koji je na svom huljofonu odsvirao dionicu na “Pasta Italiani” te odrepao dio zbog kojeg je Tonči H postao nezaobilazna tema u hrvatskim urbanim glazbenim krugovima.

Vojkov nastup opravdao status jednog od najboljih koncerata godine, dok mnogi Vojka svrstavaju i u sâm vrh hrvatske i regionalne hip.hop scene.

Album „Vojko“ postao je ultimativni hit godine, a glazbeni kritičari ga stavljaju među najbolja izdanja godine i hip-hop izdanja u zadnjih nekoliko godina, što potvrđuje i njegov boravak na visokom mjestu top liste prodaje albuma u Hrvatskoj.

Inače, album možete ga kupiti po cijeni od 79 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na linkovima:

Webshop
iTunes
Amazon
Deezer
Spotify

Foto: Goran Berović

953 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail