Događanja

Mario Rašić i Nebojša Buhin u Saxu promoviraju album “Aftershock”

Vrsni instrumentalisti, basist Mario Rašić i gitarist Nebojša Buhin, u četvrtak, 10. siječnja koncertno će predstaviti album “Aftershock” na kojem se nalazi 9 instrumentalnih pjesama u kojima se susreću ambijentalna glazba, elektronika, rock i jazz – njihov prvi singl “Virtual Playground” simbolika je nastanka albuma.

Osim Rašića i Buhina, stalni član postave je i trubač Marko Prepelić dok se na promociji očekuju razni gosti. Nakon koncerata u Varaždinu, Bjelovaru i Šibeniku ovo će biti prvo live predstavljanje u Zagrebu.

Ideja vodilja Marija i Nebojše bila je spojiti atmosferične teme, žestoke ritmove, bas melodije i gitarističke boje, a da im je to i uspjelo uvjeriti ćete se u SaxuProducent albuma na kojem su gostovala mnoga poznata imena i vrsni glazbenici je Dragutin Smokrović Smokva dok je za likovno oblikovanjezaslužan Đorđe Bubnjević.

Osvrćući se na album Zoran Tučkar za portal Muzika.hr napisao je: „…album plijeni pažnju svojom kemijom i suradnjom. /…/ Prekrasno snimljen i izvrsnog zvuka, album bi mogao privući ljubitelje progresivne i fusion muzike.”

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=969577
Amazon: https://www.amazon.com/dp/B07BHQ1R6D
Deezer: https://www.deezer.com/hr/album/57882302
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1353080045

791 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail