Top novosti

Buđenje novim albumom “Samo ti, samo ja” razbudilo Tvornicu kulture!

Svakim albumom i svakim koncertom Buđenje opravdava svoj status hrvatske pop rock uzdanice i jednog od najatraktivnijih koncertnih bendova. Novim studijskim albumom “Samo ti, samo ja” Buđenje je zacementiralo status na glazbenoj sceni, a koncertom održanim u Tvornici kulture oduševili sve prisutne koji su tu večer odlučili uživati uz nebrojene hitove Buđenje.

Koncert su otvorili s radijskim hitom “Budi moja” nakon čega su uslijedili stariji favoriti poput “Sve da hoću”“Sad bi sve ponovija” i “Ne govori više” koje su izazvale oduševljenje publike. Prvi gost večeri bio je sjajni Damir Kedžo koji je izveo “Ronim na dah”, ali u novom aranžmanu Buđenja. Da se Buđenje uvijek potrudi svojoj publici pružiti najbolja iznenađenja potvrdili su i ostali gostiBoris Hrepić Hrepa (basist Daleke obale) koji se s usnom hrmonikom pridružio na pjesmi “Nisi neko zlato”, sljedećem singlu s novog albuma te košarkaški velikan Dino Rađa koji je s bendom izveo “Tush” ZZ Topa i “Highway to Hell” AC/DC-ja uz Laru Antić i Hrvoja Prskala iz grupe Bang Bang. Bivši klavijaturist benda i veliki prijatelj Igor Ivanović pridružio se na pjesama “Pusti” i “Oprostija bi sve”.

Funkoidna večer u režiji Buđenja ispunila je sva očekivanja. Groovy ritmovi i klavirske dionice, žešći ritmovi i balade – album “Samo ti, samo ja” doživio je odličnu prezentaciju i potvrdio se kao najzreliji i najbolji njihov album!

Foto: Julien Duval

Album “Samo ti, samo ja” za koji je likovno oblikovanje uradio gitarist benda Vedran Baotić, po cijeni od 89 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=999548
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/samo-ti-samo-ja/1445058286
Amazon: https://www.amazon.com/dp/B07KYWVLDP
Spotify: https://open.spotify.com/album/6BUfzpogb8QyVwhNXin2Vn
Deezer: https://www.deezer.com/en/album/78636702
SmartURL: http://hyperurl.co/pxeq0d

582 pregleda
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail