Dominik

U ime ljubavi

Poslušajte
Amazon Deezer Webshop

Mladi brodski glazbenik Dominik Blaževac već je godinama prisutan na pozornici, a konačno je došao trenutak i kad je svoje iskustvo i sjajne vokalne sposobnosti zabilježio na prvom nosaču zvuka“U ime ljubavi” nije samo naziv albuma nego i tri riječi koje savršeno opisuju energiju koja isijava iz 10 pjesama. Osim naslovne tu su još i njegovi drugi uspješni singlovi poput “Kišobran za dvoje”, “Moja jedina”, “Dok čujem ti glas”, “Poljubi me”, “Ako te pitaju”, “Tvoja ljubav”, ali i potpuno nove pjesme “Zauvijek”, “Ključevi od snova” i “Ljubav dođe sama od sebe”.

Na albumu je okupio sjajnu ekipu glazbenika i producenataIgora Ivanovića, Miroslava Lesića lesiquea, Gorana Martinca, Dalibora Dadu Marinkovića, Vladana Popovića, Dariju Hodnik Marinković, Vlatku Kopić, Tihomira Ivanetića i druge, a bend koji se predstavlja kao Dominik & Co. čine osim Dominika i Mladen Mitrović (bubnjevi), Josip Pečić (bas), Zlatko Čošić (gitare), Matija Pocrnić (klavijature) i Mirta Dautović (prateći vokal).
“Hvala apsolutno svima koji su na bilo koji način sudjelovali u stvaranju ovog albuma. Bez iskrenog rada, vjere i dobrih ljudi ovaj album ne bi ugledao svjetlo dana. Veliko hvala Željku Zovku-Čoki zbog čijih pjesama je sve ovo i počelo. Hvala i našem Matiji Obradoviću koji je od prve pjesme bio kao član benda. Hvala svim glazbenim studijima u kojima smo snimali te svim glazbenicima i producentima, dragim ljudima koji su slušali i vjerno pratili svaku našu pjesmu. Vi ste svojom podrškom također postali dio ove predivne priče”, napisao je Dominik u knjižici izdanja.

Album “U ime ljubavi” možete kupiti po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail