Aleksandra Radović

The Best of Collection

Poslušajte
Amazon Deezer Webshop

Jedna od najboljih regionalnih pop pjevačicaAleksandra Radović, predstavlja svoje najveće uspješnice u novoj kompilaciji “The Best Of Collection” koju objavljuje za Croatia Records. Poznata kantautorica osebujnog vokala jedna je od najtiražnijih pjevačica ovih prostora, a karijeru koja je iznjedrila nebrojene hitove započela je prije nešto više od petnaest godina.
Na izdanju “The Best Of Collection”, koje je posebno za ovu prigodu uredio poznati urednik i voditelj Dalibor Petko, nalazi se 18 Aleksandrinih najvećih uspješnica, od aktualnih hitova “Živeo kraj”“Čuvaj moje srce”“Nisi moj”“U inat prošlosti”“Bivši dragi” pa sve do pjesama koje su već izrasle u pop evergreene poput balada “Karta za jug”, “Čuvam te” ili “Kao so u moru”.

Aleksandra njeguje dugogodišnju suradnju s autoricom Aleksandrom Milutinović, a uz vrhunske glazbenike koji čine njezin prateći bend, ističe se i po vrhunskoj produkciji svojih uradaka pri čemu surađuje s brojnim uglednim producentima i aranžerima među kojima se posebno ističe najveći kantautor naših prostora Arsen Dedić koji joj je poklonio pjesmu “Ni zadnji, ni prvi”. Često je na koncertima surađivala s poznatim pjevačima kao što su Sergej Ćetković, Nina Badrić, Maya Sar te mnogi drugi.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail