Razni izvođači

Dora 2020.

Poslušajte
Amazon Deezer Webshop

S nestrpljenjem se očekivala Dora, izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, a jednako tako se očekivao i CD sa svih šesnaest pjesama koje su se mogle čuti u subotu, 28.2. u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji.
Album Dora 2020. od danas se nalazi u prodaji, a predstavljen je na press konferenciji uoči samog spektakla u hotelu Milenij. Na konferenciji su sudjelovali Kazimir Bačić, glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije, Ivo Dujmić, gradonačelnik Grada Opatije, Igor Štok, direktor dvorane Marino Cvetković, Ilija Turić, direktor hotela Milenij, Klaudija Čular, glazbena urednica Croatia Recordsa, Tomislav Štengl, voditelj projekta Glazbeni dani HRT-a i Dora 2020. kao i autori i izvođači ovogodišnjeg natjecanja.
Hrvatska radiotelevizija uložila je veliki produkcijski i organizacijski napor kako bi ovaj spektakl napravila što bolje.“, zaključio je Glavni ravnatelj HRT-a na pressici.

Drago nam je da smo ponovo u suradnji s HRT-om u ovom iznimnom projektu Dora 2020. Festivalski CD i ove godine prati knjižica u kojoj je popis svih izvođača sudionika ovogodišnje Dore, autora svih tekstova i glazbe, te biografije svih izvođača. Bez obzira što je samo jedan pobjednik, Dora je sjajno mjesto za predstavljanje novih pjesama i izvođača, i vjerujemo kako će ovo festivalsko izdanje biti puno budućih hitova.“, rekla je Klaudija Čular iz Croatia Recordsa.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail