Razni izvođači

Cimet i čaj

Poslušajte Posjetite stranicu izvođača
Itunes Amazon Deezer Webshop

Kako bi i ovih božićnih blagdana širili radost i dobro raspoloženje kroz prigodnu melodiju i tekst, Croatia Records je pripremila kompilaciju nekih najljepših božićnih pjesama pod nazivom “Cimet i čaj”. Upravo ovaj naziv nosi najveći prošlogodišnji božićni hit kojeg izvodi Mia Dimšić, a koji svojom toplinom savršeno opisuje najradosniji kršćanski blagdan.

“Cimet i čaj” samo je jedan od ukupno 21 hita koji se nalazi na kompilaciji, a kojeg izvode razni autori, poput Olivera Dragojevića, Crvene jabuke, Opće Opasnosti, Antonele Doko i Mate Bulića. Od tradicionalnih božićnih pjesama kao što su “Narodi nam se”“Djetešce nam se rodilo” i “U se vrime godišta” , preko prepjeva svjetskih hitova “Sretan Božić svakome”“Tiha no攓Zvončići” ili “All I Want for Christmas Is You”, do autorskih božićnih pjesama koji su s vremenom postali nezaobilazni u blagdansko vrijeme, “Božić bili”“Bijeli Boži攓Raduj se cijeli svijete” ili “Božić dolazi”.

Najljepši poklon ovog Adventa i nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana upravo je kompilacija “Cimet i čaj” koja je spremna za umatanje u prigodni papir za darove i kratak boravak ispod bora prije nego što se toplim domom raširi miris Božića.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail