Produkcija Z

Šumska priča

Poslušajte Posjetite stranicu izvođača
Itunes Amazon Deezer Webshop

Dugogodišnja suradnja Produkcije Z i Croatia Recordsa iznjedrila je niz izdanja koja već godinama razveseljavaju najmlađe slušatelje. Lutkarski mjuzikli pretočeni u priču i pjesmu, a objavljivani na CD-ima, dio su i njihovih nastojanja da glazbu i zabavu dovedu izravno u dječje vrtiće i osnovne školete tako razvesele djecu i približe im zanimljive dječje priče u obliku glazbe.

Skladatelj, redatelj, glazbeni i izvršni producent ovog izdanja je ponovno Ivo Lesić koji je priču i napisao. Osim njega glasove su posudili Hajdi i Ivo Lesić jr. te Brankica Jovanovski. Materijali su snimljeni i miksani u Splitu u travnju 2019. godine i nastavak su onoga što je Produkcija Z proizvodila proteklih godina. Nakon novogodišnjeg izdanja “Djed Mraz i šumske životinje” priče ponovno stižu iz šume, a djeca će moći čuti što im to imaju za reći najdraži šumski likovi Patuljak, Zeko, Srna, Medo, Sova i Buco.

Novi lutkarski mjuzikl za djecu Ive Lesića i Produkcije Z “Šumska priča”možete kupiti po cijeni od 59 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail