Aleksandra Radović

Predvorje života

Poslušajte
Itunes Amazon Deezer Webshop

Aleksandra Radović, pop diva jedinstvenog glasa, danas je predstavila svoj novi, peti studijski album pod nazivom “Predvorje života”. Točno u podne poznata glazbenica iznenadila je publiku objavivši spotove za sve nove pjesme na svom službenom YouTube kanalu.

Ni ovoga puta Aleksandra nije odustala od svog prepoznatljivog stila, pa njeno novo izdanje karakteriziraju emotivni tekstovi i kvalitetan pop zvuk. Uz vrhunsku ekipu glazbenika, u devet pažljivo odabranih glazbenih brojeva, Aleksandra Radović svojim pjesmama ispisuje priču o ljubavi i patnji, trenucima sreće i boli.
Novi album je, kao i svi prethodni, vezan za ljubav. Vjerujem da svi mi često preispitujemo sebe i pokušavamo shvatiti suštinu ljubavi i uopće odnosa u ljubavi, tako da i moje nove pjesme prenose razmišljanja na tu temu. Što su dobre i prave, a što loše i pogrešne stvari, gdje smo, možda, pogriješili, što smo ispravno napravili, za čim žalimo, a šta nas usrećuje. To su, zapravo, glasna preispitivanja u kojima svatko može pronaći djelić sebe i svoje ljubavne priče.”  rekla je Aleksandra Radović.

Na albumu su se našla tri već ranije objavljena singla “Ljubavi moja”“Ne volim te” i “Gde ćeš ovu noć”, a dalje se nižu naslovi poput “Ne, hvala”“Pazl”“Živim bol”“Poljubi me”, kao i naslovna pjesma “Predvorje života”.
Ovaj album nastajao je u najrasterećenijem periodu mog života. To je vrijeme kada sam najviše spoznala i prihvatila sebe, ali i rasterećenije prišla samim pjesmama. Oslonila sam se na ljepotu jednostavnosti melodija, aranžmana, na čistu emociju koja je uvijek bila zaštitni znak mojih pjesama.”  – dodaje Aleksandra.

Za svaku od pjesama s novog albuma snimljen je i video spot u suradnji s produkcijom “NN media”, a svi su dostupni na službenom YouTube kanalu Aleksandre Radović.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail