example of definition essay garden center business plan media essay writing analytical essay rubrics personal essay example for high school best essays of 2020
Ljubavnici

Ništa nije slučajno

Poslušajte
Itunes Amazon Deezer Webshop

Ljubavnici su kroz nekoliko godina postali jedan od najpopularnijih mladih bendova u Hrvatskoj, a ako govorimo o zabavnoj glazbi onda možemo reći da su na samom vrhu. Mario Regelja, koji potpisuje većinu pjesama, pokazao se kao sjajan frontmen, ili ako ćemo koristiti igru riječi – glavni Ljubavnik. Uz njega na prvom studijskom albumu benda, Ništa nije slučajno, u stvaranju pjesama pomogla je i hitmejkerica Antonija Šola (Još sam tvoj, Bila si najbolje) dok pjesmu Svi smo mi lole, koju su Ljubavnici predstavili s Beginima na prošlogodišnjem CMC festivalu, potpisuje Ivan Zak. Osim spomenutih pjesama na albumu se nalaze i drugi hitovi poput Ništa nije slučajno, Oko zeleno, suradnja s Lukom Basijem na pjesmi Moja, Sve mi uzmite, Srce otključano, Reci što da ti dam i drugi.

Ljubavnici svoju popularnost potvrđuju i na pozornici te u klubovima koje već godinama pune. Ne samo da je riječ o bendu koji će stvoriti neopisivu atmosferu, nego i o bendu koji osvaja same vrhove radijskih top lista, a njihovi spotovi na YouTubeu broje milijunske preglede dok se njihov kanal približio brojci od 40 milijuna pregleda.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail