how to write body paragraphs how to mention a book title in an essay essay about writing senior paper example introduction to soil erosion essay business plan examples for new business
Govanotti

Tvrdo pakovanje

Poslušajte
Itunes Amazon Deezer Webshop

Novoosnovani bend Govanotti, čija se pjesma G-03 (Odraz na vodi) odnedavno može čuti u eteru, objavio je album prvijenac Tvrdo pakovanje.
Govanotti čine iskusni glazbenici poklonici rocka, prijatelji iz istog kvarta, zagrebačkih Gajnica. Iako su se okupili prije dvije godine, odsvirali su i snimili dovoljno pjesama za album Tvrdo pakovanje na kojem se nalazi deset pjesama koje se jednostavno zovu po rednom broju.

Svoj entuzijazam i razlog okupljanja kao i izdavanja albuma Tihomir Borošak je objasnio: “Naš album i pjesme na njemu su povratak na dobar, stari, jednostavan rock bez puno filozofije, a nadamo se kako će naša glazba zainteresirati i mlađu publiku i potaknuti ih da se više okrenu sviranju instrumenata.”

U grupi su okupljeni Marko Dimić (vokal), Tomislav Topolovec (solo gitara), Tihomir Borošak (ritam gitara) koji je autor glazbe i teksta svih pjesama, Ivan Prstačić (bas gitara) i Ivan Gojčeta – Ipe (bubnjevi).

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail