Gea

Još te mogu iznenaditi

Poslušajte
Amazon Deezer Webshop

Grupa Gea, poznata po širenju ljubavi i pozitivnih vibracija, objavila je debitantski album Još te mogu iznenaditi, a usporedno s njim večeras predstavljaju i novi singl i spot, obradu hita legendarne grupe Crno perje – Kiša čiji se izvorni tekst prvi put u cijelosti pojavljuje u Geinoj verziji.

Vedra melodija i optimističan tekst pjesme Kiša daju nadu u ovo vrijeme kad pitanja imamo puno, a odgovora malo. Kiša je djelo autora i gitarista grupe Gea, Nene Kosa koji je napisao još nekoliko uspješnica s albuma, među kojima je i duet s Ivanom Marić Samo poželi koji je tjednima bio u vrhu svih radijskih top lista. Videospot za pjesmu Kiša snimljen je u režiji Marka Zeljkovića i Igora Ivanovića, a zanimljiv styling benda osmislio je Ivan Friščić.

Uz Kišu na prvom studijskom albumu Još te mogu iznenaditi nalazi se još 10 pjesama koje su s odličnim uspjehom prošle provjeru publike i radijskih urednika. Album objavljen pod okriljem Croatia Recordsa rezultat je višegodišnjeg glazbenog djelovanja benda koji ne zna za neradni vikend, a tu kreativnu i neumornu ekipu čine: vokali Igor Drvenkar i Marijana Filipan, gitarist i autor Neno Kos, basist Neven Banfić, klavijaturist Dario Sinjeri te bubnjar Branko Jemrić. Sve pjesme s albuma pisali su i producirali eminentni glazbenici: Ante Pecotić, Igor Ivanović, Branimir Mihaljević, Marko Vojvodić, Antonija Šola, Mihael Blum, Bojan Šalamon Shalla, Daniel Galar, Davor Petrović i Igor Drvenkar.

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail