Davorin i Bogovići

Greatest Hits Collection

Poslušajte
Amazon Deezer Webshop

Davorin Bogović legendarni je zagrebački rocker, jedan od osnivača Prljavog kazališta i frontmen grupe Davorin i Bogovići čiji je Greatest Hits Collection upravo ugledao svjetlo dana. Davorin Bogović je sretno dijete.

Upravo je „Sretno dijete” ime njegovog prvog solo albuma objavljenog u izdanju Croatia Recordsa 1998. godine na kojem se nalazi kultna pjesma Je T’aime (Moja voljena – Moi non plus), a uz nju su se na ovom Greatest Hits Collectionu našle: Najdraža pjesmica, Sretno dijete, Lovi me, Izgubio sam dragu ženu, Kud god prođeš ti i Ljubav kao ljubav.

Nakon što su objavili album „Mijene” 2014. godine u izdanju Dallas Recordsa i pod producentskom palicom Lea Anđelkovića, Davorin i Bogovići vraćaju se matičnoj diskografskoj kući singlovima Nogomet, to je moj svijet, Ne volim i vrhunskom baladom Nizbrdo od ljubavi koja zatvara ovu kompilaciju. Također, svoje je mjesto na ovoj kompilaciji našao i njihov najnoviji singl Pamet koji potpisuju Davorin i Boris Hrepić Hrepa, trenutna okosnica grupe.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail