Razni izvođači

100 originalnih pjesama – Muzička industrija

Poslušajte Posjetite stranicu izvođača
Amazon Webshop

Objediniti hitove i one koji su to mogli biti, vratiti sjećanja na njih i oživjeti ih misao je vodilja kompilacije “Muzička industrija”Glazba prostora bivše Jugoslavije nikad nije marila za granice, ona je doticala srca svih i osvajala sve generacije, i naposljetku, upisala se u povijest.

Dvadeset epizoda Muzičke industrije, nastale u produkciji Radio Televizije Crne Gore uz podršku javnih servisa Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije i CMC televizije i Jugoton TV-a, posveta su tom vremenu, a 100 hitova na ovoj kompilaciji označavaju ga zauvijek. Na kompilaciji je objedinjena glazba od festivalskih početaka 50-ih godina, preko 60-ih i 70-ih, do nevjerojatnih ranih 80-ih. Od Ive Robića, preko Josipe Lisac i Bijelog dugmeta, do bendova novog vala i dalje, fantastičnih izdanja “Morgen”, “Dnevnik jedne ljubavi”, “Bitanga i princeza”, “Paketa aranžman”, ova peterostruka CD kompilacija sadrži sve što je tadašnju scenu činilo posebnom.

Bez obzira kojoj generaciji slušatelj pripada i odakle je došao, među ovim hitovima pronaći će nešto za sebe i prisjetiti se najvećih glazbenih uspješnica.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail